Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring

Lauritzen Regnskap behandler personopplysninger som leverandør av tjenester (databehandler), som arbeidsgiver, og i forbindelse med kontakt via vår hjemmeside lauritzen-regnskap.no.

Personvernerklæringen gir informasjon om hvilke personopplysninger vi innhenter, formålet med behandlingen og hvordan disse behandles og beskyttes.

Lauritzen Regnskap behandler personopplysninger om, og på vegne av kunder for å utføre tjenester og leveranser. Vi behandler personopplysninger om ansatte som arbeidsgiver, og på vegne av kunder i forbindelse med personaladministrasjon. Vi oppbevarer personopplysningene bare så lenge det er nødvendig ut fra formålet, eller for å oppfylle bestemte lovkrav.

 

Regnskapstjenester

Lauritzen Regnskap bistår med hele eller deler av regnskapsføringsoppdrag for kunder. I den forbindelse behandles personopplysninger om, og på vegne av oppdragsgiver for å utføre tjenester og leveranser, blant annet for lønnskjøring.

Personopplysninger vi behandler i den forbindelse er blant annet navn, adresse, e-post, personnummer, kontonummer, andre lønns- og trekk opplysninger for rapportering av a-melding og utbetaling av lønn. Det kan være behov for å behandle sensitive opplysninger som medlemskap i fagforeninger og forsikringsforhold, herunder dekningsomfang og nødvendige helseopplysninger.

I et regnskapsføreroppdrag er Lauritzen Regnskap databehandler og inngår en databehandleravtale med oppdragsgiver, som er databehandlingsansvarlig. Det er oppdragsgiver som databehandleransvarlig som har ansvar for å innhente samtykke til behandling av personopplysninger hvor dette kreves.  

Regnskapsforetaket har taushetsplikt om dokumentasjon og personopplysninger som vedkommende får tilgang med mindre annet er avtalt eller følger av lovgivning. Denne bestemmelsen gjelder også etter avtalens opphør.

Ved opphør plikter Regnskapsforetaket å tilbakelevere, slette eller destruere alle personopplysninger, som ikke inngår i regnskapsførerforetakets oppdragsdokumentasjon.

 

Kontaktskjema

Ved bruk av kontaktskjema på lauritzen-regnskap.no ber vi om navn, telefonnummer og e-post, blant annet for å kunne svare på henvendelsen. Kontakt via kontaktskjema sendes til e-post internt i foretaket, og blir ikke videreformidlet til andre utenfor Lauritzen Regnskap AS.

 

Kundekontroll

I henhold til lov om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. plikter Lauritzen Regnskap å utføre kundetiltak ved etablering, og ved løpende oppfølging av kundeforhold.

Vi har lagt opp til at våre kunder kan gjennomføre legitimeringen elektronisk via Signant med bank-id, dersom dette ikke er mulig tas det kopi av legitimasjon ved personlig fremmøte. Kundetiltaket omfatter registrering og kontroll av opplysninger om foretaket og legitimering av kundens berettigede representant, samt registrering av reelle rettighetshavere.

 

Google statistikk

Statistikkdata omfatter visninger, søk og handlinger fra både organiske søkeresultater og Google Ads. Med Google-statistikk kan vi få informasjon om interaksjonene kundene har med oppføringen vår.

 

Koblinger til andre nettsteder

På nettsidene våre finnes linker til eksterne nettsteder som kan være nyttige for våre kunder. Lauritzen Regnskap er ikke ansvarlig for slike eksterne nettsteder.

 

Kontaktopplysninger

For spørsmål gjeldende personvernerklæringen eller annet vedrørende oppbevaring av personopplysninger, behandling av data mm., så kan vi kontaktes på e-post: post@lauritzen-regnskap.no. 

 

Personvernerklæring

Logg inn